Kövessen minket Facebookon

AKRILÁT KIVEHETŐ MŰFOGSOR
(TELJES ÉS RÉSZLEGES)

Mosolygás, beszéd és rágás: mi a közös bennük? Az, hogy szükség van hozzájuk a fogakra, de nem akármilyen fogakra – egészségesekre! Jó szájhigiéniával a fogak idős korig megőrizhetők, még ha néhány tömött akad is köztük, vagy egy-egy fogat koronával kellett ellátni. A statisztika azonban azt mutatja, hogy az 55-60 év felettiek 10%-a teljesen fogatlan, és sokan halogatják a pótlást, aminek az anyagiak mellett a szégyenérzet is az oka. Pedig érdemes minél előbb egy jó fogsort készíttetnie, hiszen fogak nélkül az élet számos területén kerülhet hátrányba a munkavállalástól a baráti kapcsolatok fenntartásáig.

AZ AKRILÁT FOGSOR A KLASSZIKUS ÉS GAZDASÁGOS MEGOLDÁS TELJES ÉS RÉSZLEGES FOGHIÁNY ESETÉN

Az akrilát fogsor tényleg egy igazi klasszikus, hiszen már évtizedek óta készítik a fogtechnikusok ezt a fajta megbízható, és viszonylag olcsó protézist. Ahogy azonban a felhasznált anyagok, illetve a gyártás során alkalmazott technikák fejlődtek – és fejlődnek folyamatosan –, a kivehető műfogsorok is úgy lettek egyre élethűbbek és kényelmesebbek. Nem túlzás azt állítani, hogy ma már egy szépen elkészített protézist büszkén lehet viselni.

Miért kell a lehető leghamarabb pótolni a foghiányt?

Már egyetlen fog hiánya is komoly hatással lehet a beszédre és a rágásra, ha azonban a teljes fogsor hiányzik, akkor a problémák is hatványozottan jelentkeznek.

➡ A fogatlanság nem vonzó látvány, emiatt gyakran a szociális kapcsolatokra is hatással van: visszahúzódóvá, depresszióssá tehet.
➡ Nehézségeket okoz a hangképzésben és a beszédben.
➡ A meg nem rágott táplálék nem, vagy csak nehezen szívódik fel, ezért akár hiánybetegségek, illetve emésztési panaszok is kialakulhatnak.
➡ Az íny és a csont sorvadásnak indul.
➡ Beesetté válik az arc, ami éveket is öregíthet.

Mind az esztétikai, mind pedig a funkcionális hátrányok azt támasztják alá, hogy nem érdemes várni a fogpótlással, hiszen minél később kerül rá sor, annál tovább kell elviselni a nem éppen kellemes hátrányokat.

Milyen változásokat tapasztal majd a fogsor viselésekor?

A kivehető fogsor viselése óriási változást jelent majd az életében, különösen egy hosszabb ideje fennálló fogatlanság után. Képzelje el, hogy:

☑️ újra járhat társaságba, boldogan nevethet;
☑️ felszabadultan találkozhat a barátaival és a családjával;
☑️ nem kell lemondania az ebédmeghívásokat;
☑️ beszéd közben sem kell a szája elé tennie a kezét;
☑️ egyszóval sokkal jobban érzi majd magát!

Ami pedig a megszokást illeti: van, akinek gyorsabban megy, másoknál egy kicsit több időt vesz igénybe, de gyakorolni kell, és nem szabad feladni. Meglátja, sikerülni fog!

 

Árak

Akciós ár

AKRILÁT FOGSOR
90,000 Ft egy állcsont
  •  

Milyen előnyöket várhat a kivehető fogsortól?

☑️ Kedvező áron adja vissza a mosolygás örömét.
☑️ Teljes és részleges fogatlanság esetén is jó alternatívája az implantátumos fogpótlásnak.
☑️ Az arc újra teltebb lesz, a finom ráncok pedig kisimulnak, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy fiatalít.
☑️ A kivehető fogsor nem igényel extra gondoskodást, de a rendszeres tisztítása fontos.
☑️ Hosszú az élettartama, de csak a megfelelő ápolás, illetve a szükséges igazítások elvégzése mellett.

Az akrilát fogsor gyakorlatilag mindenkinél megvalósítható, és csupán néhány napot kell várni rá, így akkor is érdemes belevágnod, ha egy fontos esemény van a láthatáron. Lássuk, hogyan készül!

➡ Az első lépés a konzultáció. Szeretnénk tudni, hogy mik az elképzelései és az elvárásai, mi pedig elmondjuk, hogy milyen lehetőségek közül választhat.
➡ Ezt követően megvizsgáljuk a szájüreget, és panorámaröntgent is készítünk. Igen, teljes fogatlanság esetén is, hiszen elképzelhető, hogy egy régebbi foghúzásból az ínyben maradt egy darabka fog, vagy valamilyen egyéb elváltozást találunk.
➡ Ha mindent rendben lévőnek látunk, akkor jöhet a mintavétel: lenyomat készül a szájról, majd beállítjuk a harapási magasságot, és a fogak színét is kiválasztjuk.
➡ A lenyomatot elküldjük a fogtechnikai laborba, ahol minőségi anyagokból 5-8 nap alatt elkészül a fogpótlás.
➡ A professzionálisan kivitelezett protézist bepróbáljuk: ha nem illeszkedik pontosan, akkor elvégezzük a szükséges módosításokat, de ha minden rendben, rögtön használhatod is.

Még egyszer: az akrilát fogsortól nem szabad félni, hiszen szépen helyreállítható vele mind a mosoly, mind pedig a rágófunkció.

Legyen Önnek is tökéletes mosolya!

Jelentkezzen be online egyszerűen!

Kollégánk  a bejelntkezést követő 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Ilyen formátumban adja meg: 06301234567
Ilyen formátumban adja meg: 19800101

A Lora Dentalban gondoskodó kezekben van

Minden értékünket a Pácienseinkért teremtünk.

Fájdalommentes kezelések

Szakember kollégák

Kedvező árak

Minőségi alapanyagok és felszerelések

Scroll to Top