Kövessen minket Facebookon

Fogászati KÖRHÍD

A hidak és körhidak nagyobb foghiányok pótlására szolgálnak: hidat 2-3 elvesztett fog esetén készítünk, körhidat pedig a teljes fogívre. A körhíd kerülhet a saját preparált fogakra, valamint implantátumokra, amikből 6-8 darabot kell beültetni egy állcsontba, hogy a fogpótlás kellően stabil legyen.

KÖRHIDAT TELJES FOGHIÁNY, VAGY SÚLYOSAN HIÁNYOS FOGSOR ESTÉN KÉSZÍTÜNK

A körhíd a nevével ellentétben nem kör alakú, hanem olyan, mint egy U-betű, és inkább arra utal, hogy az összes fogat körbeveszi, magában foglalja. Az anyaga lehet fémkerámia, cirkon vagy monolitikus cirkon attól függően, hogy mik a fő elvárások a híddal szemben. Amennyiben műgyökerek beültetésére van szükség, a végleges körhíd csak a teljes gyógyulás után kerülhet beragasztásra, így egy ilyen beavatkozás meglehetősen időigényes.

Hogyan készítjük a körhidat?

Miután érzéstelenítésben vállas csiszolással előkészítettük a fogaidat, illetve az implantációt követően teljes a gyógyulás, lenyomatot veszünk a szádról, ami alapján a fogtechnikus elkészíti a körhíd vázát. Ezt a vázat rápróbáljuk a műgyökerekre vagy a preparált fogakra, és ha tökéletes az illeszkedés, akkor a laborban elvégzik rajta az utolsó simításokat: felviszik rá a kerámiaréteget, ami után már csak a beragasztás van hátra.

Legyen Önnek is tökéletes mosolya!

Jelentkezzen be online egyszerűen!

Kollégánk  a bejelntkezést követő 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Ilyen formátumban adja meg: 06301234567
Ilyen formátumban adja meg: 19800101

A Lora Dentalban gondoskodó kezekben van

Minden értékünket a Pácienseinkért teremtünk.

Fájdalommentes kezelések

Szakember kollégák

Kedvező árak

Minőségi alapanyagok és felszerelések

Scroll to Top