Kövessen minket Facebookon

VALPLAST KIVEHETŐ MŰFOGSOR

Az akrilát mellett ma már olyan innovatív, rugalmas műanyagokat is használunk a kivehető fogsorok készítéséhez, mint például a Valplast. Ha tehát kétségei vannak a hagyományos protézissel kapcsolatban, mert fél, hogy nem tudná megszokni, akkor bátran válassza ezt a forradalmi megoldást, ugyanis egy ilyen fogpótlás sokkal vékonyabb, és jobban is illeszkedik.

A VALPLAST KIVEHETŐ FOGSOR ÉLETHŰ, KÉNYELMES ÉS TARTÓS

☑️ Teljesen élethű, az emberi szövet színéhez hasonló Valplast ugyanis tökéletesen utánozza az ínyt, és olyan természetes hatás érhető el vele, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy műfogsorról van szó.
☑️ A rugalmas anyag jól eloszlatja a rágónyomást, így nem töri az ínyt.
☑️ Gyors és könnyű a megszokása, ugyanis kiválóan idomul az íny formájához.
☑️ Maximális kényelmet nyújt, hiszen vékony, mégis jól tapad.
☑️ Hosszú élettartamú, nem törik, és nem is allergizál.
☑️ Valplastból általában részleges kivehető fogsor készül, ami azzal az előnnyel is jár, hogy a rögzítéshez szükséges kapcsokhoz sem kell fémet használni.

A Valplast fogsor rengeteg vonzó tulajdonsággal rendelkezik, de a teljesebb kép érdekében a hátrányokról sem szabad megfeledkezni. A legnagyobb negatívum talán az, hogy sajnos nem javítható, így ha mégis sérülés éri, újat kell csináltatni. A másik ellenérv a Valplasttal szemben, hogy teljes fogsort nem szívesen készítenek belőle. Természetesen van rá lehetőség, de ilyen esetben érdemesebb a Vertexet választani.

Végezetül ejtsünk szót az árról is: egy rugalmas fogsor drágább, mint a hagyományos akrilát, azaz itt érdemes mérlegelni az előnyöket, illetve a hátrányokat, és ezek ismeretében letenni a voksot valamelyik megoldás mellett. 

A páciens elmondja a panaszait, amit célzott kérdésekkel segítünk.

  • Elvégezzük a fogak és a szájüreg alapos vizsgálatát, ami valamennyi lehetséges elváltozásra kiterjed.
  • Szükség esetén egyéb diagnosztikát is lefuttatunk: helyben digitális panorámaröntgent, valamint intraorális felvételeket készítünk.
  • Megbeszéljük a diagnózissal és a kezelésekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket.
  • Az állapotfelmérést követően személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot küldünk.

Mivel az egyes problémákra ma már többféle megoldás is létezik – eljárásokban, anyagokban és árban –, ezért minden információt rendelkezésre bocsájtunk a megalapozott döntéshez. A konzultáció emellett arra is kiváló alkalom, hogy a páciens és az orvos között kialakuljon egy bizalmi viszony, ami elengedhetetlen a sikerhez. A betegközpontú megközelítés ugyanis alap a számunkra: azt szeretnénk, hogy aki eljön hozzánk, elégedetten távozzon.

Legyen Önnek is tökéletes mosolya!

Jelentkezzen be online egyszerűen!

Kollégánk  a bejelntkezést követő 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Ilyen formátumban adja meg: 06301234567
Ilyen formátumban adja meg: 19800101

A Lora Dentalban gondoskodó kezekben van

Minden értékünket a Pácienseinkért teremtünk.

Fájdalommentes kezelések

Szakember kollégák

Kedvező árak

Minőségi alapanyagok és felszerelések

Scroll to Top